UUTISET

PÄÄKIRJOITUS

MUISTOJEN PEIMARI

 

Sää
VideoKuntsari
Mitä meinaat?

Minkä pituinen koulujen syysloman pitäisi olla?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...
Viimeisimmät kommentit
Törmäsitkö uutiseen?

 

Laita viesti toimitus@kunnallislehti.fi

Nyt facebookissa
  • Mietiskelen tässä, että tekisi mieli laittaa yksi vastausnaseva lehteen, vaan lähettäjä jäi harmaaseen vyöhykkeeseen ja asiakin on jotenkin kyseenalaisen kuuloinen: "Nimimerkille ”Salonen”, merkit Paimion kirkkopuiston hiekkateillä eivät olleet kirkkoveneitä. Ne olivat kahtiajakoisten heksalinjamuuntajien merkkejä kirkkopuiston uutta valaistusta varten. Sähkötyöläinen" Kysäisinkin tutulta sähkömieheltä, että kuulostaako järkevältä. Ei ehkä ihan.... ja puiston valaistuskin uusittiin jo? ;) Taina
Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Digilehti

 

Lue Kunnallislehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Irtonumero: 1,90€
Määräaikaistilaus alkaen 10,00€/2kk

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot